Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Milliós nyomravezetői díj az ellopott John Deere traktorért

A húsvéti ünnepeket használta ki az a tolvaj, aki ellopott egy John Deere traktort Schachendorfból (Csajta). A nyomok Magyarországra vezettek, a tulajdonos nyomravezetői díjat ajánlott fel.

Feltételezhető, hogy Magyarországon van az a John Deere 6230 típusú, másfél éves traktor és az Einböck márkájú borona, amit ismeretlenek loptak el 2013.03.29-én az ausztriai Schachendorf (Csajta) községből. A nyomok alapján a traktorral Magyarország, Bozsok irányába hajtott el a tolvaj nagypénteken, a hangár feltörése után.

A jármű gazdája 5000 euró (jelenlegi árfolyamon 1,5 millió forint) nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, akinek a segítségével ténylegesen rátalálnak az elkötött mezőgazdasági eszközökre. A traktor és a borona értéke 50 ezer euró.

A Facebook-on is keresik már az eltűnt eszközöket
A Facebook-on is keresik már az eltűnt eszközöket
_na_

Az elmúlt időszakban több hasonló lopás történt a magyar határ közelében és két traktor Magyarországról, Budapestről került vissza az osztrák tulajdonosához.

Aki az ellopott járműről információval rendelkezik, hívja a 107-es rendőrségi segélyhívó számot, vagy a 30/90-10-655-ös telefonszámot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Traktorok égtek Szarvaskenden - Százmillós a kár (Videóval)

Kigyulladt egy órák óta parkoló traktor Szarvaskenden, a volt TSZ-majorban. A tűz percek alatt átterjedt négy másik traktorra és egyéb gépekre is.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra