Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Minden eddiginél merészebb női fürdőruha a láthatáron

Tényleg nem sokat hagy a fantáziának.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Black Tape Project nevű divatmárka már tavaly ilyentájt borzolta az idegeket egy amerikai divatbemutatón, de akkor sokan elkönyvelték, hogy múló jelenségről, egyszeri provokációról van szó.

Felköszöntenéd a 20 éves Nyugat.hu-t? Iratkozz fel a havi, rendszeres támogatóink közé!
Támogatom

De úgy látszik, a helyzet ennél komolyabb, a cég – illetve a mögötte álló Joel Alvarez divattervező – ismét mozgásba lendült az Instagramon , elvégre jön a nyár és a fürdőruhaszezon.

Instagram/Black Tape Project

Ha a nők tavaly nem mozdultak rá az újmódira, talán idén megteszik – gondolhatják.

Instagram/Black Tape Project

Amint a mellékelt ábra mutatja, az alapkoncepció csak közepesen eredeti: a modellek nem textilt, hanem öntapadós szalagokat viselnek.

Instagram/Black Tape Project

Ezek egyrészt teljesen rátapadnak a testre, másrészt bárhova és bárhogyan feltehetők, egyedi módon variálhatók, szabad fantáziát adnak a tervezőnek és a viselőjének.

Instagram/Black Tape Project

Igaz, az új fürdőruhamódi a férfifantáziát nem mozgatja meg túlságosan, merthogy nem sok teret hagy neki.

Instagram/Black Tape Project

Hogy eddig az áttörést mi akadályozta meg, azt nem tudjuk, merthogy – ahogy a strandokat elnézzük – bevállalós hölgyekből van szép számmal.

The art work is by @blacktapeproject #BlackTapeProject #jbfoundation

5,382 Likes, 186 Comments - Joel Alvarez (@blacktapeproject) on Instagram: "The art work is by @blacktapeproject #BlackTapeProject #jbfoundation"

Igaz, többen szóvá tették, hogy nem túl praktikus szigetelő szalagokkal vacakolni az öltözőben, arról nem is beszélve, hogy ki tudja, mennyire fájdalmas a szalagok eltávolítása.

Who's at Coachella?

6,870 Likes, 61 Comments - Joel Alvarez (@blacktapeproject) on Instagram: "Who's at Coachella?"

Mondjuk a hölgyek ennél nagyobb áldozatot is hoztak már meg a divat oltárán.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés