Eddig: 1 654 863 / 3 000 000 Ft, 77 támogató. Még7nap.
Légy része az igazságnak!

Minden negyedik magyar ember otthonában beázik a tető, vagy penészesek a falak

A mostani lakáspolitika a tehetősebbeket támogatja.

Magyarországon csaknem 3 millióan élnek úgynevezett lakhatási szegénységben - hívta fel a figyelmet a Habitat for Humanity október 2-án, a Lakhatás Világnapján az RTL Híradó beszámolója szerint.

Elemzésükből kiderül, hogy minden negyedik ember otthonában beázik a tető, vagy penészesek a falak. A Habitat for Humanity ezért célzott állami lakástámogatásokat kezdeményez, mert szerintük a mostani lakáspolitika a tehetősebbeket támogatja.

Az RTL Híradójának megkeresésére a kormány azt írta, hogy 2010 óta államilag támogatott otthonteremtési programokat indítottak.

A lakhatás világnapja 1985 óta minden október első hétfője.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet