Szivárványba burkolózott szarvasok és egyéb lények költöztek az egyik szombathelyi aluljáróba

Önnek hogy tetszik?

Múlt hétvégén valósággal elárasztotta a művészet Szombathelyt, ekkor tartották meg ugyanis immár második alkalommal a Street ArtFestet. A különleges eseményen az összes művészeti ág képviseltette magát, legyen szó képzőművészetről, kézművességről, táncról vagy zenéről.

A belvárost ellepték a művészek és a diákok, akikhez kicsik és nagyok is becsatlakozhattak, hogy egy kis ízelítőt kapjanak vagy akár kipróbálhassák magukat a különböző művészeti területeken. Volt például graffiti-workshop és óriásfalfestés is, az „áldozat” pedig ezúttal a Thököly utcai biciklis aluljáró két fala volt.

StreetArt fest-Thököly aluljáró
Még több képért kattints!

Szorgoskodtak ott az igazi graffitiművészek mellett nagyok és egészen kicsik is, akik láthatóan mind nagyon élvezték, hogy színesebbé tehetik a belvárost.

A különböző feliratok, szlogenek és szmájlik mellett mindenféle rajz és lény költözött az aluljáróba.

Van itt minden: polipok, szivárványba burkolózott szarvasok, Dragon Ball, cicák, kutyák, halacskák, PacMan, csiga, nyuszi, a Simpson család feje, Homer és még Rick is a Rick és Mortyból.

Ráadásul most árgus szemek is figyelik az embert itt.

StreetArt fest-Thököly aluljáró
Kattintson képre a galériához!

Vannak igazi profi munkák és aranyos gyermekrajzok is, emiatt pedig sokakat megoszt a végeredmény. Mi is kíváncsiak vagyunk, hogy olvasóinknak hogy tetszik az aluljáró új dizájnja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely