Mindenki Kóbor Jánosért imádkozik

A világ minden tájáról szorítanak, hogy az énekes felépüljön.

Az Omega frontembere, Kóbor János több mint két hete került kórházba Oltatlanul kapta el a Covidot Kóbor János 2021. November 13. 08:54 koronavírus-fertőzés miatt. Kiderült, hogy már a kórházba kerülése előtt kikötötte, mit, illetve mit ne osszanak meg az állapotával kapcsolatban, ehhez pedig a családja és barátai következetesen tartják magukat. Kóbor Jánost a SOTE Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján kezelik, a kiszivárgott információk alapján elég súlyos állapotban van a 78 éves énekes – írja a Blikk .

Omega sajtótájékoztató
Bonyhádi Zoltán

Nemrégen Klaus Meine, a Scorpions frontembere küldött videóüzenetet a kórházban fekvő Kóbor Jánosnak, amelyben zenésztársa mielőbb gyógyulását kívánja, valamint néhány napja Skóciából üzent neki a Nazareth zenekar. Továbbá Mándoki László a Blikken keresztül üzent a nagy beteg barátjának. Dieter "Maschine" Birr német zenész, 2016-ban feloszlott Puhdys rockzenekar tagja is videóüzenetben kívánt felépülést Kóbornak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű