Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mindenki megnyugodhat! Semmi baja a nemesbődi polgármesteri hivatalnak

Még a plébános is aggódva hívta fel a falu első emberét a villámcsapás híre miatt.

Aki a nemesbődi polgármesteri hivatal miatt aggódott, az megnyugodhat. Elértük Simon Ferenc polgármestert, aki elárulta, a hivatal épületébe nem csapott bele a villám, pusztán csak a szavazás után ment el az áram a falu egyes részein.

Még a plébános úr is felhívott reggel, hogy milyen rémisztő híreket olvasott, és tényleg ilyen pusztítást okozott-e a faluban a vihar. Megnyugtattam, hogy nem kell aggódnia, semmiben sem esett kár.

A polgármester szerint semmi komoly nem történt, a szavazás is zavartalanul lezajlott.

Valamikor nyolc körül kikapcsolt a tévé, elment a közvilágítás, akkor telefonáltam a szomszédoknak, hogy náluk történt-e hasonló, mondták, hogy igen. De ekkorra már a szavazásnak rendben vége volt, csak arra vártak, hogy elvigyék a megszámolt voksokat. Felhívtam az E-ont, akik fél 11 körülre helyre is állítottak mindent. Szóval megnyugtatok mindenkit, az 1929-ben épült hivatalunkban semmiféle kár nem esett!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra