Mindenki nyugodjon le, semmi extra: csak süt a nap, dörög az ég és esik a hó Szombathelyen

Korábban legalább néhány óra különbség volt az évszakok között. Most egyben kaptuk az egészet.

Szombathely, szerda kora délután.

Süt a nap, virágoznak a fák, dörög az ég és jön a tavaszi hózápor. Semmi extra, lassan kezdjük megszokni, hogy az időjárásban is bármi megtörténhet. Most épp felhős az idő, oké, ez mondjuk stimmel. Korábban egy nap leforgása alatt váltakozott három évszak, most már egybe kapjuk az egészet.

Virágoznak a fák, esik a hó

Egy kicsit idén minden ilyen kaotikus, talán az időjárás is alkalmazkodik a világ összevisszaságához.

Reméljük, a növényekben azért nem tett túl nagy kárt, bár a magnóliák biztos hogy megsínylik a dolgot.

Csak abban bízunk, hogy megint jön pár nap tavasz, ha már április van, mielőtt újra meglep minket a hó. Addig is videónkban újra átélheti az igazi virágos tavaszi hóesést.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video