Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Minőség és elegancia – Egy helyen, a Kondorban

Napjainkban, ha divatosan, saját ízlésünknek megfelelően szeretnénk berendezni vagy átrendezni otthonunkat, esetleg irodánkat, minden korábbinál nagyobb választék vár minket a boltokban. A döntés nem egyszerű, de akkor biztosan nem hibázunk, ha a szombathelyi Kondor Irodabútor Stúdióhoz fordulunk!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szinte észrevétlenül lesznek részei az életünknek. Nap, mint nap rengeteg időt töltünk a társaságukban. Körülvesznek minket a fürdőszobában, a hálóban, de még a konyhában is. Ott vannak, amikor sírunk, és akkor is, ha éppen nevetünk. Számtalan titok ismerői, régi, ám mégis feledhetetlen történeteink szereplői. Segítenek irataink raktározásában, de adott esetben remek kiegészítői lehetnek az önfeledt játéknak is. Feldobják lakásunkat, irodánkat, továbbá kihangsúlyozzák az egyéniségünket. Ráadásul a megfelelően kiválasztott darabok révén a gyakori ülőmunka ellenére is megőrizhetjük egészségünket.

Éppen ezért nem mindegy tehát, hogy kitől vásároljuk bútorainkat. A jó döntés, ha a 20 éves múltra visszatekintő Kondor Irodabútor Stúdiót választja, amely egykor Szombathelyen, a Kőszegi utcában kezdte meg működését. A trendek és a vevői igények azóta természetesen jelentősen megváltoztak, ezeknek az üzlet a folyamatosan bővülő termékkínálatával próbál megfelelni. Napjainkban is ugyanazzal a kiemelkedő minőséggel, valamint szakértelemmel várja vásárlóit, mint évekkel ezelőtt.

Irodabútorok a Kondor Stúdióban
Ízelítő a stúdió irodabútoraiból. Első galériánk!

A jelenleg a Kossuth Lajos utca 6. szám alatt működő stúdióban a komplett kiszolgálásban hisznek, ennek jegyében a megrendelői igények, illetve a helyszín felmérése mellett tanácsadást, tervezést, kivitelezést, szállítást és szakszervizt is vállalnak. A fentiekből jól látható, hogy a Kondor Irodabútor Stúdió vásárlóinak csak elképzeléseiket kell megfogalmazniuk, ezt követően minden egyéb teendőt a cég szakembereire bízhatnak. A részletes kínálat ide kattintva olvasható .

A stúdió fő profilja egyébként az irodabútorok forgalmazása. Ezen a területen elsődleges céljuk, hogy az általuk kínált, vagy egyedi megrendelésre elkészített irodai garnitúrák munkavégzés közben az ergonómiai szempontból optimális, egészséges testtartást biztosítsák számunkra. A választék pedig rendkívül gazdag: az operatív (olcsóbb árkategóriájú, de kifejezetten jó minőségű) bútoroktól kezdve egészen az exkluzív vezetői garnitúrákig megtalálhatunk itt mindent, ami szemnek és igényes cégvezetőnek ingere.

Hiba lenne azonban kizárólag irodabútor-forgalmazóként tekintenünk a Kondorra, hiszen kínálatukban megtalálhatjuk a nappali, a hálószoba, a fürdő-, a konyha-, valamint a gyermekbútorokat is. Mindezek mellett dizájntermékek, recepció és klasszikus (többek között szemrevaló thonet) bútorok is színesítik a választékot. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a stúdióban azok is megtalálják a számításukat, akik szívesen engedik szabadjára fantáziájukat. A Kondor Irodabútor Stúdióban ugyanis bármilyen egyedileg megálmodott garnitúrát el tudnak készíteni.

Bútorok a Kondor Stúdióban
A további kínálatból. Második galériánk!

A stúdióban előnyben részesítik a magyar termékeket, egyebek mellett olyan nagyhírű cégekkel állnak folyamatos kapcsolatban, mint a körülbelül 100 éves gyártási és formatervezési hagyományokkal rendelkező Sellaton, vagy éppen a Falco. A Kondor által forgalmazott termékek minőségét jelzi, hogy jelentős részükre minimum két év garanciát kaphatunk. Nagyobb megrendelés esetén pedig árengedményre is számíthatunk.

Ezek után nem marad más teendőnk, mint megvásárolni az egyéniségünknek, ízlésünknek, valamint lakásunk vagy irodánk elrendezésének leginkább megfelelő garnitúrát. Méghozzá a Kondor Irodabútor Stúdióban!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

(X)

Hirdetés