Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Minőségi termékek és nagykerárak az új szombathelyi Styl-boltban

Nemrég nyílott a Fő téren, és kíváncsiak voltunk, mi van a kirakat mögött.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

„Tegnap láttam, hogy nyílt egy ilyen a Fő téren. Ez a szombathelyi Stylnek az üzlete?” – kérdezi ismerősöm, mikor mondom neki, hogy éppen hova tartok.

Úgyhogy a beszélgetés elején ezeket a kérdéseket tisztáztuk helyszínen Radics Tiborral, a szombathelyi Styl-üzem igazgatójával. Aztán más is szóba került.

A Styl boltja a szombathelyi Fő téren
Mészáros D. Zsolt

Impozáns ez az új bolt itt a Fő téren. Ehhez képest meglehetősen csendesen nyitottak ki.

Szeptember közepén indultunk, szándékosan a belváros közepén, hogy a szombathelyiek is lássák, hogy létezünk, dolgozunk. Szándékosan nem akartunk nagy feneket keríteni neki.

És akkor ez az üzlet most hivatalosan is a szombathelyi Stylhez tartozik?

Örülök, hogy előjött ez a kérdés. Az egyik szombathelyi bevásárlóközpontban működik egy üzlet ezzel a névvel, de nem a mi termékeinket árulja, nem tartozik hozzánk, és éppen jogvitában állunk a névhasználat ügyében. Az elmúlt időbe a Styl nagy átalakuláson ment keresztül, most kezdtünk terjeszkedni, és szeretnénk más városokban megjelenni, először Magyarországon majd a határon túl is. Szombathely persze kiemelten fontos, hiszen itt működik a gyár, és még ma is jól cseng a név.

Mészáros D. Zsolt

Akkor ezek szerint közvetlenül a gyárból érkezik ide az árukészlet.

Igen, az árukészlet zöme a szombathelyi üzemből érkezik, ez adja a masszív, stabil hátteret. Ahogy korábban, úgy most is a férfi felső konfekció a legfontosabb profilunk. A kabátok, öltönyök, zakók és nadrágok saját márkájúak. Mind magas minőséget képviselnek, és mivel nincs közbeiktatott kereskedő, nagyon jó árakkal tudunk dolgozni. Saját termékekről van szó, tehát méretben és színben mindent tudunk szállítani, és az utánpótlással sem lehet gond.

És aki nem konfekciót szeretne?

Egyedi megrendeléseket is teljesítünk. Itt a boltban a hölgyek leveszik a méretet, majd legyártjuk a ruhát, ráadásul a versenytársaknál jóval olcsóbb áron.

Mészáros D. Zsolt

Látok a polcokon más jellegű termékek is.

Forgalmazunk pulóvereket, cipőket és egyéb kiegészítőket is. Ezeket nem mi gyártjuk, de szintén kiváló alapanyagból készült, prémium minőséget jelentenek. Olyan vezető világmárkákról van szó, mint a például a Lagerfeld, a Ralph Lauren, a Roberto Cavalli, Trussardi és mások. Segítünk a szombathelyi férfiaknak felöltözködni.

Azt lehet tudni, milyen márkáknak dolgozik most a szombathelyi Styl-ruhagyár?

Szerződések kötnek bennünket, így nevek nem mondhatunk, de tényleg a legnevesebb európai divatmárkák készülnek Szombathelyen. Azt elárulhatom, hogy dolgozunk a német és osztrák rendőrségnek, a bécsi közlekedési vállalatnak, az Austrian Airlines-nak és a Swiss Airnek is. Érdekes, hogy mi vagyunk az országban az egyetlen talpon maradt ilyen nagyvállalat, de sajnos hazai megrendeléseket alig kapunk. De ez egy másik történet.

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

(X)

Hirdetés