Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mintha a Mennyország kapuja nyílna ki, olyan a kilátás ebből a Rohonci úti lakásból

Pedig csak a Hali Stadionra néz rá. A lakók azt mondják, egy derűsebb napon csak napszemüvegben tudnak megmaradni a lakásban.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Épülget a kormány jóvoltából a Haladás Sportkomplexum, egyre terebélyesedik a ponyva az épületen. Ez többek között azt is mutatja, hogy a beruházás kezd a végéhez közelíteni.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Érzik ezt a környék lakói is. Akikre egyébként kárörvendve mutogatnak mostanában, hogy a szerkezet borítása miatt ők aztán nem fognak többet ingyen meccset nézni. Egyik olvasónk keresett meg minket, hogy eddig sem volt kíváncsi a magyar NB1-re az ablakából, ezután meg lassan azon kezd gondolkozni, hogy elköltözik a Haladás pálya szomszédságából, a Rohonci útról.

Eddig ugyanis ellátott a stadion épülete felett, látta a Csónakázótó fáit, az oladi dombot, egyszóval leginkább zöld területet, most pedig ezt a vizuált kell neki szoknia.

Olvasónk lakásában szinte meg lehet vakulni, akkora fényt ont be a Haladás stadion ponyvája
nyugat

A fotó a napokban készült, ám állítása szerint egy felhősebb napon, ugyanígy deríti be a lakását a stadion fehér ponyvája. Azt mondja, hogy ha nem engedné le napközben félig vagy egészen a redőnyt, akkor csak napszemüvegben tudna megmaradni a lakásban.

Korábban fákat és zöldet látott, most az ablakából ezt lehet látni
nyugat

Egyelőre tanácstalan, hogy kihez forduljon a gondjával, hiszen mint mondta, kisember ő ahhoz, hogy egy ilyen nagy állami beruházásnál bárki is foglalkozzon a problémájával, ám erősen fontolgatja, hogy ügyvédhez fordul, hiszen a stadion ponyvája miatt most nem tudja élvezni az ingatlanát. Ebben az esetben pedig akár birtokvédelmi eljárást is kezdeményezhet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés