Mintha csak most lenne május elseje – Ilyen volt a szombathelyi majális harmadik napja

Pedig kezdetben nem úgy tűnt, hogy sokan érdeklődnek a szombati programok iránt, de aztán egyre többen érkeztek az Emlékmű-dombhoz.

"Pénteken ott folytatódik a szombathelyi Majális, ahol szerdán abbamaradt"jósoltuk Jó ha tudja: a hétvégén folytatódik a Majális Szombathelyen May 03. 12:52 néhány nappal ezelőtt egyik cikkünkben. Azonban hamar kiderült: az időjárás keresztbe tett az eseménynek, a pénteki bulit elmosta az eső. Szombaton viszont ragyogó napsütésben volt részünk, így aztán minden okunk megvolt arra, hogy reménykedjünk, tényleg ott folytatódik a majális, ahol szerda este abbamaradt.

Fél négy után Emlékmű-dombnál – nagy megdöbbenésemre – alig láttam embereket. A sörpadok jelentős része üresen állt, a játékokon pedig alig ültek gyerekek, dodgemezni pedig mindössze két embernek volt kedve.

A látvány elsőre ijesztőnek hatott, szombat délután nem feltétlenül erre számít az ember.

Majális Szombathely 2024 - Szombat
Nyugat.hu

Aztán kiderült, csak én érkeztem korán, a program ugyanis csak négy órától kezdődött. Akkor lépett színpadra a Westside TSE tánckara. Az ő előadásukra elkezdtek szállingózni az érdeklődők, a műsor végére pedig meg is telt a színpad előtti terület.

Majális Szombathely 2024 - Szombat
Nyugat.hu

Miközben sokan a koncerteket hallgatták, egyre több kisgyermekes család is érkezett, akik a különböző játékoknál (főleg a hintáknál és a dodgemnél) álltak hosszú sorokban.

Majális Szombathely 2024 - Szombat
Nyugat.hu

Kezdődik a buli

A táncosok helyét aztán Tomsa és Meggie vette át, akik különböző feldolgozásokat játszottak Korda György Repterétől egészen Geri Halliwell It’s a raining manjéig. A széles skálájú repertoár pedig tökéletes volt arra, hogy tényleg beindítsa a bulit. Ezt mi sem mutatja jobban, minthogy a közönség soraiban egyre többen kezdtek el táncolni, énekelni.

Tomsáék után nem sokkal, este hat órától lépett színpadra a Batyi Fusion, akik egyebek mellett játszottak dalt Majkától (Mindenki táncol) és Curtistől (Lehetne újra február) is.

Majális Szombathely 2024 - Szombat
Nyugat.hu

Utánuk a Jumbo lépett fel az egyre népesebb közönség előtt, majd a tervek szerint este Kunu Márióé lett volna a terep, helyette viszont Rony szórakoztatta az érdeklődőket. Később ismét a Jumbo zenélt, a buli pedig valamikor éjféltájt ért véget.

Vagyis, összességében elmondható, hogy a buli szombaton tényleg onnan folytatódott, ahol szerdán abbamaradt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló