Nappali+egy szobás lakások a Mira Garden projektben elérhetőek!

Ne maradjon le! A Mira Garden lakópark lakáskínálata a végéhez ér!

Amióta velünk van a koronavírus kifejezetten fontossá vált mindenki számára, hogy rendelkezzen saját otthonnal. Az emberek szívesebben költöznek nagyobb alapterületű, jó elosztású, erkélyes, vagy kertes lakóingatlanokba. És mivel a legtöbben a lakásárak drágulását várják, aki tud az még most igyekszik lecsapni egy-egy újonnan épített ingatlanra. A szombathelyieknek szerencséjük van, ugyanis a kiemelt érdeklődés miatt folyamatosan építik a belváros közeli, mégis zöldövezeti Mira Garden III. lakóparkot!A beruházás viszont a végére ér az utolsó épület kínálata jelent meg a lakáspiacon.

Mira Garden lakópark III
novadom.hu

A Mira Garden III Lakópark három épülettömbből álló lakóparkjának két épülete eladásra került így már csak az utolsó épület azaz a „D” épület van már csak kínálatban .

Ne maradjon le, ha szeretne 2022 év végétől illetve 2023 tavaszán új építésű lakásba költözni! Ha élne a Magyar Kormány által nyújtott lakásvásárlási támogatásokkal akkor remek választás lehet a Mira Garden III. lakópark!

Mira Garden Nappali+1 szobás lakások

A szombathelyi Mira Garden lakópark lakáskínálata a végéhez közeledik!

 • Foglalja le lakását most mindössze 15%-kal, a többi egyedi fizetési ütemezéssel !
 • CSOK, 5% ÁFA visszatérítés, illetékmentesség!
 • Bővebb információ: www.novadom.hu

  Telefon: 06-70 770 0762

  Az utolsó ütem - azaz a Mira Garden III - projektben még lakások elérhetőek! Éljen még a lehetőséggel foglalja le a lakását most!

  Mira Garden Nappali+1 szobás lakások

  A megyeszékhely egyik legnagyobb ingatlan beruházása a Mira Garden lakópark már több mint 180 családnak biztosít modern, minőségi, nyugodt lakóparki otthont. Éljen Ön is a lehetőséggel!

  Mira Garden Nappali+1 szobás lakások

  Szombathely belvárosától 5 perc autóútra vagy 10 perc sétára , a megyeszékhely déli részén, a Jászai Mari és a Hajdú utca között épült fel a Mira Garden I. lakópark, ahol 57 lakás kapott helyet. A Mira Garden II. két épülettömbből álló lakópark pedig két ütemben készült el,összesen 76 lakással. A Mira Garden III. lakópark C és E épületében 37-37 lakás, a D épületben 38 lakás kerül kialakításra.

  Mira Garden Nappali+1 szobás lakások

  A lakópark utolsó három épületének kivitelezése folyamatosan halad!

  A most épülő Mira Garden III. lakópark az előző beruházásokhoz hasonlóan különleges lakókörnyezetet biztosít minden generáció számára. A terület és a környék kisvárosias lakóövezetté lett minősítve, így kedvező elhelyezkedése miatt a város egyik legnépszerűbb lakóövezetévé válik a jövőben. A városrész, illetve a telek szomszédságának a rehabilitálása már elkezdődött.

  Mira Garden Nappali+1 szobás lakások

  A Mira Garden III. lakópark első ütemében, 2021 júniusától a „C” épület kivitelezése folyik itt a leendő tulajdonosok már 2022 Augusztusában birtokba is vehetik lakásaikat. „E” illetve „D” épületek munkálatai szintén folyamatban vannak . Az új tulajdonosok 2022 Decemberében az „E” épület lakásait 2023 Tavaszán pedig a „D” épület lakásait birtokba is vehetik .

  A „D” épület, azaz az utolsó épület lakásai is már a kínálatban.

  A leendő ügyfelek nappali+1 szobás lakásoktól a nappali+3 szobás lakásokig megtalálhatják a számukra megfelelőt. A lakások kényelmes teraszokkal, illetve erkélyekkel rendelkeznek, földszinti lakásokhoz lekerített kizárólagos használatú kertrész is tartozik.

  A remek elrendezésű kis alapterületű lakásaink befektetésnek, illetve első lakáshoz jutó fiataloknak is kiváló választások lehetnek.

  A kiváló tervezői munkának köszönhetően már 54-56 nm–es alapterületű lakások is rendelkeznek nappali+2 szobával.

  A 64–nm-es lakások már nappali+3 szobával és két illemhelyiséggel rendelkeznek.

  A 70 nm feletti nappali+3 szobás lakások ideálisak nagycsaládosoknak. Ezekbe két-két fürdő és illemhelyiség is betervezésre került, mivel így ideálisak akár egy öt tagú család számára is. Ezek a lakástípusok emeleten, és a földszinten is megtalálhatók. Utóbbi esetben kizárólagos használatú kertel, így szinte családi házas életérzetet tükröznek.

  novadom.hu

  Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy utóbbi lakástípusokat ajánljuk a CSOK kínálta lehetőségek felhasználására, mivel minden követelménynek megfelelnek és cégünk természetesen nem zárkózik el a CSOK által későbbiekben kiutalásra kerülő vételárrész elöl.

  novadom.hu

  Az autókra is gondoltunk

  Az épületekben kellő számú zárható tárolóhely kerül kialakításra külön bejárattal. Az örökös parkolási problémákra gondolva 144 parkoló és 12 garázs is helyet kapott. Az udvarban található parkolókat kiépített útvonalon lehet megközelíteni, illetve a kényelmes bejutást távirányítású kapu biztosítja. Lehetőség van akár több parkoló vásárlására is azon ügyfeleink részére, akiknek több autó is a tulajdonában van.

  Mira Garden lakópark III
  novadom.hu

  Még több zöldterület

  A „SAVARIA CSILLAGA” mottónkkal a MIRA GARDEN LAKÓPARK projekt megvalósulásra kerülő társasházai különleges lehetőségét és életérzését kívánjuk kifejezni. A tervezők által megálmodott modern formai világba öntött egységes képet mutató, ugyanakkor a zárt udvari társasházegyüttes a korszerű városi életforma minden előnyét visszaadja az ott élőknek.

  A fiatalok és az idősek igényeit egyaránt szem előtt tartjuk, ezért a Mira Garden III. lakópark otthonainak megálmodásakor olyan összetett megoldásban gondolkodtunk, amelyben az épület és a zöldterület együttese harmonikus környezet et alkot. A lakópark zsúfoltságának elkerülése érdekében a megengedett beépítési százalék egy részéről lemondott a beruházó ezzel több zöldfelületet és kertet biztosítva. A leendő tulajdonosok lakóparki kényelme az elsődleges szempont.

  Mira Garden lakópark III
  novadom.hu

  A modern, lapos tetős épület környezetbe illesztését a rendezett kert teszi teljessé. A kert a társasház közös használatában van, kivéve a kertkapcsolatos lakások kertrészeit, amelyeknek kizárólagos használati jogát bírják lakástulajdonosok.

  Cégünk nyitott az egyedi elképzelések megvalósítására is ezért ne várakozzon, foglalja le időben egy minőségi modern lakóparkban a lakását.

  A helyszínen referenciaként megtekinthetők a már felépített Mira I. és Mira II. két épülettömbből álló társasházai. Kérés esetén lehetőséget biztosítunk a korábbi ütemeknél elkészült lakások megtekintésére is.

  A projekt tervezése a 20 éves tapasztalattal és kiemelkedő referenciákkal rendelkező Budapesti Képtér Építész Iroda Kft által valósult meg.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  (X)