És itt a vége! Becsomagolták az utolsó maszkot a Stylben

A Joskar-Ola lakótelep képviselője dicsekedett el a jó hírrel.

Kelemen Krisztián, a Bűnmegelőzési, Közbiztonsági és Közrendvédelmi Bizottság elnöke osztotta meg a Facebook-oldalán, hogy a mai napon, azaz kedden végre becsomagolták az utolsó 3000 darab szájmaszkot. Ezeket pedig még a napokban kiszállítják az önkéntesek a hiányzó helyekre.

„Köszönjük minden Önkéntesnek a segítséget! Fontos, hogy mindenki hordja a maszkot, ha ki kell mozdulnia otthonról, hiszen a védelem csak így működik jól! #Vigyázzunkegymásra #Maradjotthonhamegteheted #Köszönjük” – írta a fotókhoz.

Ma a Styl Ruhagyárban becsomagoltuk az utolsó 3000 darab maszkot, amelyek még kikerülnek a hiányzó helyekre. Köszönjük...

Közzétette: Kelemen Krisztián – 2020. március 31., kedd
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely