Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mocsai Lajos lemond rektori tisztségéről

Inkább kuratóriumi elnök lesz.

Mocsai Lajos lemond rektori tisztségéről a Testnevelési Egyetemen, a helyét Sterbenz Tamás veszi át, amíg megválasztják az új rektort. Mocsai 43 éve tanít a Testnevelési Egyetemen, és azért távozik a posztjáról, mert elfogadta a modellváltó egyetemet fenntartó, közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítvány kuratóriumi elnöki felkérését.

„A döntést a felkérés után, ha nem is hosszan, de mérlegeltem. Számomra fontos volt, hogy a Testnevelési Egyetemen az alapítvány kuratóriumi elnökeként ugyanúgy részt vegyek az oktatói munkában. Nem leszek rektor, de az elnöki munka alapvetően más tevékenységet kíván, mint a rektor napi tevékenysége. Emiatt a hazai, valamint a nemzetközi érdekérvényesítésben, az egyetem működési feltételeinek javításában hatékonyabban tudok részt venni” – mondta Mocsai Lajos. - írja az Index .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra