Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mohácsi János megüzente a szombathelyi képviselőnőnek, hogy elvárja minden próbájára

Mert a Jászai Mari-díjas rendező egyszerűen nem akar hibázni. Takátsné Tenki Mária ellenőrzésére vár. Könyörgöm, hadd menjünk mi is!

A szombathelyi színház egyik állandó rendezője, Mohácsi János sem hagyhatta szó nélkül Takátsné Tenki Mária fideszes képviselő Szakmai kérdésekben adott szakmai választ a szakmailag felkészületlen riporternek Tenki Mária 2017. March 28. 19:40 tegnapi közgyűlési felszólalását, Jordán Tamás: rengeteg politikai csatározásban volt már részem, de állni kell a sarat 2017. March 27. 21:28 amiben kijelentette, a jogi bizottsággal ellátogatnak majd ellenőrzés céljából a szombathelyi színház próbáira és az előadásokra.

Mohácsi János
fidelio.hu

Mohácsi János, aki legutóbb a Mágnás Miskát rendezte Szombathelyen, még tegnap este posztolt egyet a Facebook-oldalára. Ezt írja:

Elvárom, hogy az olvasópróbától a bemutatóig MINDEN próbámon ott legyenek, egyszerűen nem szeretnék hibázni.

Mi sem, úgyhogy a világért sem szeretnénk kimaradni a buliból, könyörgöm, hadd menjünk! Bizony, látni szeretnénk, a bizottság miként szemrevételezi, hogy a művészek és a művésznők tisztességesen dolgozzák-e le a közpénzt, avagy káromkodnak, szép magyar beszéd közben rágóznak, vagy mit tudjuk mi, mit (nem) csinálnak. Vagy ne adj Isten, még a Jóisten haját is megszárítják! Itt a bizonyíték!

WSSZ: A falu rossza
Az istenért, csak meg ne fázzon! Trokán cuki beugrása
Mészáros Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra