Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Momentum: A Fidesznek ma Szombathelyen nincs mondanivalója számunkra

A szombathelyi szervezet elnöke is reagált arra, hogy Balázsy Péter szerint csak politikai hisztériakeltés volt a polgármesterjelölti vita kérdése.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közlemény:

Döbbenten olvastuk a mai fejleményeket a polgármester-jelölti vitával kapcsolatban, miszerint Balázsy Péter, a Fidesz jelöltje nem kíván rajta részt venni.

Mi a Momentumban mindig arra kérjük szimpatizánsainkat, merjenek és akarjanak érvelni, mert a vitakultúra az egyik olyan dolog ma Magyarországon, amit a Fidesz lépésről-lépésre kiirtott a közösségekből.

A történelem korai időszakában a fiataloknak még tanították az érvelést, létezett “szónoklattan”, és csak a legjobban érvelő politikusok tudtak valódi népszerűséget szerezni maguknak. A színvonalas beszédekkel párhuzamosan a vita “műfaja” is csiszolódott, és a modern, szélesedő médiában az igazi vezetők valódi eszmecseréket és érveléseket folytattak, személyeskedés nélkül, a másik fél meghallgatásával, logikusan felépített mondanivalóval, higgadt szempontokkal és nagyon gyakran frappáns, humoros visszavágásokkal.

A Fidesz viszont úgy gondolja, nincsen mondanivalója a szombathelyiek számára. Nem kívánnak sem a problémákkal, sem azok megoldásával foglalkozni. Ezzel a gőggel, ezzel az arroganciával nem lehet, nem szabad egy megyeszékhelyet vezetni. A sikeres városirányításhoz párbeszéd, ötletek, valamint konszenzus kell. Ez az, ami az elmúlt 9 évben is hiányzott - így vált Szombathely gazdátlan, koszos, elhanyagolt településsé.

Október 13-án nem csak képviselő-jelöltekről, és polgármesterről fogunk szavazni, hanem arról is, hogy végleg szakítunk-e az eszmecserékkel, a vitakultúrával, az érveléssel, és elsüllyedünk a gyűlölet és az agresszió mocsarában, vagy közösen, a szombathelyiekkel együtt elkezdhetünk egy modern, békés, európai várost építeni! Éljen Szombathely!

Nagy Donát
elnök, Momentum Mozgalom Szombathelyi Helyi Szervezete

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra