Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A Momentum közleményt visz a Vas Népéhez, bízva, hogy megjelentetik

Frissítés: A Vas Népénél nem nyitottak ajtót, többszöri kopogás ellenére sem.


A Momentum közleménye

Ma reggel országgyűlési képviselők próbáltak bemenni a közmédia budapesti székházába, hogy a televízióban felolvashassák 5 pontból álló követelésüket:

- a túlóratörvény azonnali visszavonását,

- kevesebb rendőri túlórát,

- független bíróságokat,

- Európai Ügyészséget,

- független közmédiát.

A közmédia székházában azonban a Belügyminisztérium által irányított, civil fegyveres őrök testi kényszert alkalmazva jogaikban korlátozták a képviselőket, többek között Hadházy Ákost és Szél Bernadettet egyszerűen kidobták a közintézményből. A rendőrség pedig többszöri segítségkérésre sem hatolt be az épületbe megvédeni az állampolgárokat!

Elmondhatatlanul dühösek vagyunk! A szemünk előtt szűnik meg a jogállamiság Magyarországon!

Ezért nem tudunk várni holnapig. Egy magánszemély kezdeményezésére indított mai, 18 órakor tartott tüntetésen mi is részt veszünk. De ma nem beszédek fognak elhangzani: mivel a megye legolvasottabb nyomtatott lapja, a Vas Népe sem hajlandó megjelentetni ellenzéki véleményt, ezért egy kinyomtatott közleményt fogunk elvinni a szerkesztőségbe, melynek holnapi megjelenését fogjuk követelni!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra