Motivációs jutalmat kapott Müller Cecília

3,6 milliót az eddigi 6 millión felül.

2021 augusztusa és 2022 áprilisa között bruttó 3,6 millió forint "motivációs elismerésben" részesült Müller Cecília országos tisztifőorvos, két helyettese összesen bruttó 5,8 millió forint extra juttatást vihetett haza - írja az rtl.hu a Nemzeti Népegészségügyi Központ adatszolgáltatása alapján.

Az NNK összesen bruttó 313 millió forintnyi pluszjuttatást osztott szét munkatársai között a jelzett időszakban, minden dolgozó kapott például egy majdnem 17 ezer forint értékű karácsonyi csomagot.

Müller Cecília a koronavírus-járvány korábbi szakaszában, 2020 márciusa és 2021 júliusa között bruttó 6 millió forint béren kívüli juttatást kapott, így összesen már bruttó 9,6 millió forinttal jutalmazták munkáját a fizetésén felül.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet