Vas megyei gyorsasági verseny kánikulában

Egy motoros 146 km/órával száguldott Szombathely belterületén, a váti elkerülőn 171 km/óra volt a csúcs. A gyorshajtók júliusi eredményei Vas megyében.

A júliusi kánikula megzavarhatta a járművezetők ítélőképességét, az utóbbi hónapok legmagasabb sebességrekordjai születtek ebben a hónapban. A képzeletbeli dobogó lemgmagasabb fokára kétségkívül az a motoros állhatna fel, aki Szombathelyen, a Sólyom utcában 146 km/órával száguldott.

Motoros száguldó Szombathelyen

Második helyre soroltuk azt az autóst, akit a váti elkerülőn a megengedett 110 km/óra helyett 171 km/órával robogott. Díja 90 ezres bírság. Lakott területen kívül a 84-es főúton született még egy rekord, egy autót 155 km/órával mértek be itt.

A váti elkerülő fantomja

Lakott területen belül az említett motoros után következik az a BMW, amely Vasszécsenyben 50 km/óra helyett 129 km/órával száguldott. Mutatványa 300 ezer forintos bírságot hozott számára.

Vaszécsenyben 129 km/órával

Csak a

futottak még

kategóriába fért bele az a Volvo, amely Vasváron 104 km/órával haladt. Ennek ellenére 90 ezer forinttal könnyítik meg pénztárcáját.

Vasvár, Győrvári út

A közlekedési balesetek elkerülése végett a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ismét felhívja a közlekedők figyelmét, a KRESZ szabályainak a betartására és kéri őket az óvatos, megfontolt közlekedésre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló