Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Súlyosan megsérült a Pornóapátinál szarvast elütő motoros

Több szarvas rohant át az úttesten, az elől haladó motoros vészfékezés ellenére is elütötte az egyiket.

Nárai felé motorozott két férfi vasárnap délután, az idei első gurulásukat megejtve. Pornóapátit elhagyva több szarvas rohant át az úttesten, az elől haladó motoros vészfékezés ellenére is elütötte az egyiket.

Szarvast gázolt Suzuki motor Pornóapátinál
TM/Nyugat.hu

A Suzuki motorral közlekedő férfi elé szarvasok rohantak a menetirány szerinti bal oldalról, egy erdőből. A motoros vészfékezett, de ütközött az egyik nagyvaddal és elesett a motorjával.

Szarvast gázolt Suzuki motor Pornóapátinál
TM/Nyugat.hu

A férfi az elsődleges adatok alapján súlyosan megsérült, a mentők a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították. A szarvas elszaladt az ütközés után, de nagyobb szőrcsomók jelzik a motor oldalán a balesetet. A sérült férfi motorostársa szemtanúja volt a balesetnek, azonban meglepődve szembesült azzal, hogy még segélyhívást sem tud kezdeményezni az adott szakaszon. (Vas megyében több ilyen "feketelyuk" is található.) A helyszíni szemle ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra