Leszállt a motorjáról, majd összeesett és meghalt egy férfi Egyházashetye közelében, egy halálos baleset terelőútvonalán

A 84-es főútról egy halálos kimenetelű baleset miatt terelték le a forgalmat szerdán délután. A nagy forgalomban megállt egy motoros Borgáta és Egyházashetye között.

A férfi az elmondások alapján néhány másodpercig ült a motorján, majd letámasztotta azt. Ezután leszállt a gépről és összeesett.

Leszállt a motorjáról és összeesett egy férfi Egyházashetye közelében - már nem tudták megmenteni az életét
TM/Nyugat.hu

Többen is a segítségére siettek, majd megkezdték az újraélesztését, amit a kiérkező mentők folytattak.

Ezúttal azonban nem jártak sikerrel. A férfi elhunyt.

A motorost ezen az úton érte a halál Borgáta és Egyházashetye között
TM/Nyugat.hu

A helyszínen egy sávon haladhatott a forgalom, torlódás alakult ki.

Két évvel ezelőtt Sorkifalud közelében állt meg egy személyautó vezetője az út szélén. A férfi jelezte az utasának, hogy nem érzi jól magát, majd kiszállt az autóból és leült az árokpartra. Másodpercekkel később megállt a szíve . Nem sikerült újraéleszteni.

Mind a motoros, mind a példánkban felhozott személyautó vezetője megóvott másokat egy balesettől, vagy sérüléstől azzal, hogy megálltak, amikor érezték, hogy baj van. Sajnos az ő életüket nem lehetett megmenteni, de vonatkozó cikkeink között sikeres esetek is találhatók.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló