Nem vette észre, elütötte a motorost a kanyarodó autó

Türelmesen várt a kereszteződésben egy Honda személyautó vezetője, majd amikor úgy ítélte meg, hogy szabad az út gázt adott és pont oldalba kapott egy érkező motorkerékpárost.

Szerencsés kimenetelű közlekedési baleset történt szombaton délután Szombathelyen, a Bartók körút - Kárpáti utak kereszteződésében. Egy Honda személygépkocsi sofőrje balra akart kikanyarodni a Bartók körútra, de a forgalom miatt megállt az elsőbbségadás kötelező táblánál. A hölgy a nyugat.hu-nak elmondta, hogy hosszú ideig állt a kereszteződésben. Amikor elindult előtte körbenézett és nem látta a motorost. A Honda pont oldalba kapta a belső sávban haladó kétkerekűt, ami az ütközés után átsodródott a szemközti járdaszegélyig. A motoros leesett a járművéről és az út közepén található elválasztósziget mellé zuhant.

Szemtanúkat hallgatnak meg a rendőrök (a képen látható autóknak nincs közük a balesethez)
Szemtanúkat hallgatnak meg a rendőrök (a képen látható autóknak nincs közük a balesethez)
Tánczos Mihály

A 18 éves motoros szerencsére nem sérült meg komolyabban, az elsődleges adatok alapján zúzódásokkal megúszta a balesetet, motorja azonban összetörött. A helyszínre érkező közeli hozzátatozója azonban csak legyintett az anyagi kárra. Mint mondta, az a legfontosabb, hogy a fiú nem sérült meg. Azon is csak mosolygott, amikor a vétkes sofőr megemlítette, hogy mi volt az elgázolt fiatalember első kérdése...

Autóvezetők figyelmébe ajánljuk: bal, jobb és megint bal
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló