Mozgássérült helyen parkolt a fideszes vas megyei képviselő, de már szánja-bánja

Gagyi Levente reméli, hogy az esete körültekintésre int mindenkit. Sőt, még fizet is!

Olvasónktól kaptuk a képet, amin egy csepregi mozgássérült parkoló látható, rajta egy fekete Audival. A fotó augusztus 23-án készült, és információink szerint Gagyi Levente, Vas megyei képviselő, a Civil és Társadalmi Kapcsolatok Bizottságának elnöke, a Fidelitas hegyfalui csoportelnöke az autó tulajdonosa.

Itt parkolt a képviselő autója
Olvasói fotó

Megkerestük a képviselőt, aki elismerte, hogy - figyelmetlenségből - jogtalanul parkolt a mozgássérült helyen, de botlását azóta minden módon igyekszik javítani, például egy havi képviselői tiszteletdíját felajánlotta a Vas Megyei Mozgássérültek Egyesületének.

Nem vette észre a táblát, egy havi tiszteletdíjával vezekel.
Olvasói fotó

Ezen felül reméli, hogy hibájából mindenki tanul. A képviselőnek a szerkesztőségünkhöz írt levelét alább olvashatják.

Gagyi Levente így indokolja és ezt teszi

2016. augusztus 22-én hétfőn a család autójával érkeztem egy programra. Mivel egy másik rendezvényről siettem Csepregre, és jelentős késésben voltam, arra törekedtem, hogy a Városházához a lehető legközelebb, a lehető leggyorsabban parkolóhelyet találjak.

Nagyon restellem, de a nagy sietségben nem vettem észre a mozgáskorlátozott jelzést. Nem próbálom magyarázni az ügyet, hiszen mindig az őszinteség pártján álltam. E témában felkerestem Oláh Jánosnét, a Vas Megyei Mozgássérültek Egyesületének elnökét, akitől személyesen is bocsánatot kértem. Elnök asszony bizonyára megerősítheti azon tényt, miszerint egy havi képviselői tiszteletdíjamat ajánlottam fel az egyesületnek, továbbá vállaltam, hogy a jövőben önkéntesként segítem a vasi mozgássérülteket.

Tettemért még egyszer elnézést kérek mindenkitől, akit megsértettem, arra törekszem, hogy a jövőben ilyen ne fordulhasson elő. Remélem az én esetem arra int másokat is, hogy mindig körültekintőek legyenek.

Hát, ilyen bocsánatkérő levelet sem mostanában olvastunk...

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet