Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Korlátot kell mászni a mozgássérülteknek, ha fel akarnak jutni a vonatra

A Szombathely-Szőlős állomás a mindennapos testnevelés mellett van.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Még decemberben kezdtek neki a Szombathely-Szőlős vasútállomás parkolójának építéséhez a szakemberek. Ugyan az építkezés egy időre leállni látszott, aztán az ígért augusztusi átadásra el is készült a placc. Ezt egy korábbi cikkünkben már írtuk is Augusztusban lesz kész a GYSEV parkolója a szőlősi állomáson 2017. June 19. 19:58 .

Ezen a fotón pedig, amit olvasónktól kaptunk, az is látszik, hogy van olyan autós, aki már birtokba is vette a parkolót.

Szombathely-Szőlős vasútállomás
nyugat.hu olvasó

A fotó azonban mást is megmutat. Méghozzá azt, hogy az építők nem vágták ki a korlátot azon a helyen, ahol az újonnan épített lépcső és mozgáskorlátozott rámpa a peronhoz kapcsolódik. Így azok, akik a parkoló felől közelítenék meg az állomást, a korláton átmászni kénytelenek.

Megkerestük a parkolót építtető GySEV-et, hogy tudnak e problémáról. Egyelőre nem érkezett válasz, de bízunk benne, hogy hamarosan valóban akadálymentes lesz az állomás.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra