Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A szombathelyi MSZP már jelöltet állított - Közlemény

„A keddi napon Oroszvári Péter, a 4-es számú egyéni választókerület képviselőjelöltje összegyűjtötte a szükséges számú ajánlószelvényt. Ezt a választási irodán a mai napon leadtuk; várjuk a választási bizottság döntését.”

Tisztelt Szerkesztőség!

A hétfői napon megkezdődött az önkormányzati választások ajánlószelvényeinek kézbesítése. A szombathelyiek két ajánlószelvényt találhatnak a borítékban. Egyik szelvénnyel a polgármesterjelöltet, a másik segítségével a képviselőjelöltet támogathatják.

Mivel a választásokig hátralévő időben a legtöbb háztartásba szeretnénk eljutni, ezért az elmúlt évektől eltérően idén az MSZP nem küld ki visszaküldhető válaszborítékot, hanem a jelöltek és kampánycsapatuk személyesen keresik fel a választóikat.

Az ajánlószelvények személyesen is leadhatók az MSZP szombathelyi irodájában (Berzsenyi tér 2/b); illetve telefonon is jelezhetik, ha elmehetünk érte (94/311-068).

A keddi napon Oroszvári Péter, a 4-es számú egyéni választókerület képviselőjelöltje összegyűjtötte a szükséges számú ajánlószelvényt. Ezt a választási irodán a mai napon leadtuk; várjuk a választási bizottság döntését. Ezzel a Magyar Szocialista Párt Szombathelyi Szervezete és a Szombathelyi Szabadelvű Társas Kör Egyesület elsőként állított jelöltet Szombathelyen a 2010-es önkormányzati választásokra.

MSZP Szombathely

Szombathely, 2010. augusztus 18.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra