Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nyugdíjasok kaptak színházbérletet a szombathelyi MSZP-től

A nyugdíjasok tisztességgel végigdolgozták életüket, és sokuknak nem jut kultúrára és szórakozásra – hangzott el a kis ünnepségen.

Az MSZP szombathelyi városi irodájában adta át az ötven darab, a Weöres Színház teljes őszi szezonjára szóló bérletet Nemény András országgyűlési képviselő, a párt megyei elnöke és Czeglédy Csaba, a szombathelyi közgyűlés MSZP-frakciójának vezetője.

Folyamatosan adományoznak

Nemény emlékeztetett rá, hogy a párt – lehetőségeihez mérten – folyamatosan támogatja a rászorulókat, rendszeresen adományoznak számukra tűzifát, élelmiszert, karácsonyfát, tanszert, virágokat. Ezek az akciók az alapvető szükségletek kielégítésében segítenek olyanoknak, akik számára a létfenntartás is kétséges.

Most azoknak a nyugdíjasoknak akarnak egy kedves gesztust tenni, akik ha nehezen is, de fenntartják magukat, sőt, támogatják gyerekeiket, unokáikat, de saját magukra, a kultúrára, szórakozásra már nem jut. A képviselő hozzátette, a Weöres Sándor Színház is anyagi gondokkal küzd, a félszáz bérlet bevételével így a színházat is támogatják.

Folytatni szeretnék

Czeglédy Csaba hozzátette, azok, akik tisztességgel végigdolgozták életüket, hozzátették a magukét a közöshöz, megérdemelnek egy kis gesztust.

Nemény András azt is bejelentette, hogy szeretnék folytatni az adományozást, más területeken is. Azt is vállalják, és erre már példák is voltak, hogy segítenek célba juttatni azok adományait, akik segíteni szeretnének a rászorulókon.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra