Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Horváth Attila városi képviselő lett az MSZP szombathelyi szervezetének elnöke

Lezajlott a tisztújítás a szombathelyi szocialistáknál.

Horváth Attila városi képviselőt választotta elnökké szerda este az MSZP szombathelyi szervezete. Az alelnök szintén egy városi képviselő, Horváth Soma lett.

Horváth Attila
Mészáros Zsolt

Az új elnökség tagjai: Gayer Helga, Jandrasits Anikó, Kopcsándi József, Kovács László, Marosvölgyi Józsefné és Prisznyák Benjámin.

Horváth Soma
Vágvölgyi Bálint

A szombathelyi MSZP-szervezet közleménye

Az MSZP Szombathely Városi Szervezete május 30-án megtartotta tisztújító taggyűlését.

A párt elnökének Dr. Horváth Attilát, alelnöknek Horváth Somát választották meg.

Az elnökség tagjai: Gayer Helga, Jandrasits Anikó, Kopcsándi József, Kovács László, Marosvölgyi Józsefné és Prisznyák Benjámin.

Az újonnan felálló testület a baloldali képviselőkkel együtt a szombathelyi polgárok bevonásával a városért fog dolgozni!

Szombathelyen komoly gondok vannak az utak, járdák állapotával. A városban méteres a fű, parkjaink elhanyagoltak, játszótereink szemetesek. Nem ilyen várost érdemelnek az itt lakók. Önkormányzati képviselőink segítségével minden felénk jelzett problémát továbbítani fogunk a Polgármesteri Hivatal felé, és azok megoldásáért mindent el fogunk követni. Rendet szeretnénk a városban!

Arra kérjük a város lakóit, hogy akik úgy gondolják, látják, hogy változásra van szükség hogy egy élhetőbb városban élhessünk, osszák meg velünk a gondolataikat, problémáikat.

Szombathely a mi otthonunk!

MSZP Szombathely

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra