Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

MTESZ-díj harmincnégy év után Barna Tamásnak

A legmagasabb rangú szakmai elismerésben, MTESZ-díjban részesült a szombathelyi Barna Tamás, aki 34 évig vezette a Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége Vas megyei szervezetét. Nyugdíjazása előtt ügyvezető igazgató volt, jelenleg elnöki funkciót tölt be.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
-

2007-ben a MTESZ Vas megyei szervezetének ügyvezető igazgatójaként ment nyugdíjba Barna Tamás, aki vezetői beosztásban több mint három évtizedig szolgálta a szervezetet. Nyugdíjba vonulása előtti években három megye (Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala) munkáját is koordinálta a vasi szervezet ügyvezetője.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Nem mondott azonban végső búcsút a szervezetnek, hiszen nyugdíjazása után elvállalta a megyei elnöki posztot is. Sőt idén októberben jelölték és meg is választották a MTESZ országos területi szervezeti alelnökének. Az idei utolsó budapesti szövetségi tanácsülésen meglepetésként érte, hogy prof. dr. Veress Gábor egyetemi tanártól, a MTESZ országos elnökétől átvehette a szervezet legmagasabb rangú szakmai elismerését, a MTESZ-díjat, amelyet csak választott tisztségviselő kaphat meg. Jelentőségét növeli, hogy 19 megyei szervezet mellett 41 szakmai egyesület is adhat rá jelölést. Ezzel a díjjal méltóképpen ismerték el több évtizedes tevékenységét. Az elismerés pénzjutalommal nem jár, egy bronz plakettből és oklevélből áll.

Korábban Gayer Gyula emkékplakettet is kapott

Barna Tamás elmondta, hogy a díj nemcsak az ő, hanem a Vas megyei MTESZ szervezet, a kollégák munkájának elismerése is. A vasi szervezet erőssége egyéb munkái mellett a különböző szakmai jellegű konferenciák szervezése nemcsak Vasban, Budapesten, de az ország más helységeiben is. Külön öröm a számára, hogy szakmai-közéleti munkáját már korábban elismerte Szombathely megyei jogú város közgyűlése is a Gayer Gyula Kitüntető Emlékplakettel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés