Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Müller Cecíliának nincs meg a praxisengedélye, főorvos sem lehetne

Az országos tisztifőorvos nem tesz eleget a folyamatos továbbképzés követelményének.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bár tisztsége betöltéséhez nincs szüksége rá, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ honlapján szereplő adatlap szerint Müller Cecília országos tisztifőorvos nem rendelkezik praxisengedéllyel – szúrta ki a Hírklikk nyomán az Index .

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az operatív törzs vezetője 1984-ben szerezte meg az orvosi képesítést, 1991-ben az üzemorvosi, 1996-ban a háziorvosi, 2000-ben az általános orvosi, továbbá a közegészségtan-járványtani, majd végül 2009-ben a megelőző orvostani és népegészségtani szakképesítést. 

A megszerzett öt szakképesítése közül három nincsen meghosszabbítva, Vagyis az országos tisztifőorvos  nem tesz eleget a folyamatos továbbképzés követelményének. 

Ezt azt jelenti, hogy ha akarna, Müller Cecília most nem is folytathatna önálló szakorvosi tevékenységet, magánpraxist sem indíthatna, és nem lehetne főorvos sem, csak beosztott. Természetesen bármikor visszaszerezheti a praxisengedélyét, ha végigcsinálja a kötelező penzumot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés