MOL-nál tankolók figyelmébe: csak január 9-ig vásárolhatók le a multipontok

A MOL megszünteti a Multipont hűségprogramját. A kártyákon összegyűlt kedvezménypontok levásárlására 2022. január 9-ig van lehetőség.

Kivezeti a Multipont--rendszert a MOL. Erről már hónapokkal ezelőtt tájékoztatták a vásárlóikat, de még mindig sokan vannak, akiknek akár több ezer pontjuk is lehet a kártyájukon. Fontos tudniuk, hogy január 10-től ezek a pontok elvesznek, függetlenül attól, mikor tankoltak utoljára MOL-nál. A pontokat tankolásra, vagy shoptermékek vásárlására is fel lehet használni.

MOL-banner részlete
TM/Nyugat.hu
A  kivezetés kedvezménykártyákat is érint (pl. Forensis ).

-A MOL Forensis Partner kártyáját őrizze meg, mert a Partner kártyája számával fog tudni regisztrálni a MOL Nyrt. új hűségprogramjába, amivel továbbra is különböző kedvezményeket érhet majd el - áll a Forensis tagjainak küldött közleményben.

Az új MOL hűségprogramról egyelőre nincsenek bővebb információk, de a cég egyik bannerén már látható, hogy az állandó kedvezmény mellett személyre szabott kedvezményeket és ingyenes mosdóhasználatot is kínálnak a programba belépőknek. -Új hűségprogramunkban állandó üzemanyag kedvezmény, személyre szabott ajánlatok és izgalmas nyereményjátékok várnak rád! Multipontosként extrákkal indulhatsz majd, így a kártyádat mindenképp érdemes megőrizned. Figyelj minket a további információkért! Új Multipont regisztrációra és a vásárlói adatok módosítására december 12-től már nincs lehetőség. Ezután már gőzerővel azon dolgozunk, hogy a legegyszerűbben csatlakozhass az új programhoz - áll a MOL honlapján .
A MOL banneren feltűnt utalás az új hűségprogramra
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Sokkoló