Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kotró-rakodógépnek hajtott egy Volkswagen Nagysimonyiban - megsérült a német sofőr

A német sofőrt a mentők a Markusovszky kórházba szállították.
A 834-es főúton haladt Sárvár irányába egy német rendszámú Volkswagen személyautó. Az autót vezető férfi nem vette észre a vele egy irányba, az út szélén haladó lassú munkagépet.
Az univerzális munkagépről a festék sem pattant le a baleset során
TM/Nyugat.hu
A VW nekiütközött a kotró-rakodógép hátuljának, majd az úton keresztbe fordulva állt meg.
A Volkswagen az úton keresztbe fordulva állt meg Nagysimonyiban
TM/Nyugat.hu
A munkagép vezetője elmondta, hogy a padkára húzódva közlekedett, hogy ne tartsa fel a forgalmat. A járművel maximum 25 kilométer/órás sebességgel haladhat. Egy lökést érzett és a csattanást hallotta, azonnal sietett segíteni.
A lassú munkagép az út szélén haladt, a VW utolérte
TM/Nyugat.hu
A német sofőrt a mentők a Markusovszky kórházba szállították. A munkagép vezetője nem sérült meg és a gép sem rongálódott meg. "Még a festék sem jött le, ezen én is meglepődtem" - mondta a férfi.
A német sofőr megsérült az utoléréses balesetben
TM/Nyugat.hu
A helyszínre sárvári tűzoltók érkeztek, akik áramtalanították a járművet, majd a Magyar Közút munkatársával letakarították az úttestről a kiszóródott anyagot. A tűzoltók ezután letolták az úttest szélére a gépkocsit.
Sárvári tűzoltók és a Magyar Közút munkatársa takarítja a 834-es útról a balesetkor kiszóródott anyagot
TM/Nyugat.hu
A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom.
TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu
ns10
TM/Nyugat.hu

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló