Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Munkatársunk fotóját is kiállították a budapesti Duna-korzón

50 ezer beérkezett felvételből kétszáz látható a most nyílt a szabadtéri kiállításon. Mészáros D. Zsolt képe is közöttük van.

A pesti Duna-korzón nyílt kiállítás a Magyarország 365 fotópályázat első két évének legjobb képeiből.

A Magyarország 365 az elmúlt három esztendőben az ország legnagyobb fotópályázatává nőtte ki magát, a kiállítás pedig kétszáz válogatott felvételt mutat be az első két év terméséből, mintegy 50 ezer fotóból.

Büszkén jelentjük, hogy a korzón,

a kiállított felvételek között ott van munkatársunk, Mészáros D. Zsolt "30 éve break" című fotója, amit Szombathelyen a Domus Áruháznál készített egy sorozat A szombathelyi Domus break-táncosai, akik nemcsak a múltat őrzik 2020. May 26. 19:19 részeként.

30 éve break
Mészáros D. Zsolt

"A kiállított képek sokféle árnyalatát mutatják be Magyarországnak, de az üzenetük közös: egy olyan országban élünk, amelyre büszkék lehetünk. Egy olyan országban, amely a mindennapi nehézségek ellenére bizakodással tekinthet a jövőbe. Egy olyan helyen, ahol ilyen tájak és ilyen sokszínű élővilág, ilyen közösségek és ilyen időtálló építészet van, semmi ok a kishitűségre" - mondta a megnyitón Dömötör Csaba államtitkár.

A szabadtéri tárlat képeit este is meg lehet tekinteni, hiszen a fotók nagy részét hátulról megvilágított fóliára nyomtatták.

A kiállítás a Duna-korzón január 9-ig látható. Aki arra jár, nézze meg!
MTI/Mónus Márton

A következő időszakban a pályázat képeit a lehető legtöbb helyen és a legtöbb lehetséges módon igyekeznek bemutatni, akár kiállításokon, akár online formában.

A Magyarország 365 fotópályázat első két évéből rendezett szabadtéri kiállítás 2022. január 9-ig tekinthető meg a Duna-korzó Vigadó tér és a Március 15. tér közötti szakaszán, a harmadik kiírás legjobb munkái pedig december 22-ig az Eiffel Műhelyházban láthatók.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

A szombathelyi Domus break-táncosai, akik nemcsak a múltat őrzik

„Mindegy ki vagy, hány éves, és hogy honnan jöttél.”

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra