Fiatal fotósok figyelem! - Mutasd be, neked mitől szép a „Nyugat királynője”!

A Berzsenyi Dániel Könyvtár és a Szombathelyi Szépítő Egyesület helytörténeti fotó- és filmpályázatot hirdet általános és középiskolás, valamint főiskolás és egyetemista diákok részére.

Ragadj fényképezőgépet, kamerát vagy mobilt! Légy kreatív, fedezd fel a város egyediségét, és nyerd meg a számos díj egyikét!

Szombathelyiként, bizonyára, jól ismered a várost. Amennyiben pedig kollégistaként vagy bejáróként töltöd itt mindennapjaidat, itt az idő, hogy felfedezd a megyeszékhely rejtett zugait. Készíthetsz városképet vagy portrét dokumentálási szándékkal. Egymás mellé állíthatod a múltat és a jelent, mint a napjainkban oly népszerű egykor és ma sorozatok a nyomtatott és elektronikus sajtóban. Ha a filmezés mellett döntesz, készíthetsz etűdöt, dokumentumfilmet vagy riportot. A döntés a tiéd!

Garai Antal Atom

Egy pályázó mindkét kategóriában nevezhet. Nevezési díj nincs. Pályázni lehet bármely szabadon választott, Szombathelyhez köthető helytörténeti téma feldolgozásával: olyan fotókkal és filmekkel, amelyek a közelmúlt vagy régmúlt történetét, a város egyedi kulturális és természeti értékeit, eseményeit, társadalmi életét, ismert személyiségeit, helyi sajátosságait, nevezetes és rejtett épületeit, épületrészleteit, helyeit, városrészeit mutatják be.

Az elkészült pályamunkákat szakértők bevonásával, kategóriánként és korosztályonként értékeli a zsűri. Az első, második és harmadik helyért járó - 20.000 - 5.000 Ft-os - díjakat, valamint különdíjakat oszt ki. Az alkotásokat a könyvtárban, valamint Szombathely és a városkörnyék több iskolájában és közintézményében vándorkiállítás és vetítés keretében kerülnek bemutatásra.

Nyugat.hu

Beküldési határidő: 2016. december 10.
A pályázati feltételek, illetve a nevezési lap a www.bdmk.hu/maskep honlapon érhető el.

A pályázattal kapcsolatban tájékoztatás kérhető Szalainé Bodor Edittől vagy Boros Ferenctől a maskepszombathely_KUKAC_gmail_PONT_com e-mail címen vagy az 06/94-513-530-as telefonszámon.

A rendezvény főtámogatója az OTP Bank Nyrt. További támogatók: A-Z Net Kft, Szombathelyi Szépítő Egyesület, Libri, Hírlevél Plusz, Vaskarika.hu, Nyugat.hu és a Berzsenyi Dániel Könyvtár.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Egyéb