Mutasd meg egy fotóval, hogy szerinted milyen az igazi karácsonyi hangulat!

Indítjuk karácsonyi instagramos fotópályázatunkat. Kövess, szavazz és nyerj!

Végéhez közeledik az adventi visszaszámlálás – már csak két vasárnap és itt a karácsony. Talán már érzed Te is az ünnepi hangulatot, talán már fel is díszítetted az otthonod. Munka vagy iskola után hazafelé tartva gyönyörködsz az üzletek ünnepi dekorációjában? Megcsodálod a városban a karácsonyi fényeket és egészen kezd magával ragadni a hangulat?

Ha igen, örömmel jelentjük be, hogy

december 8-án, csütörtökön elindítjuk instagramos fotópályázatunkat,

melynek keretében keressük a legjobb fényképeket „karácsonyi hangulat” témában.

D.Anna

Mindössze annyi a dolgod, hogy

örökítsd meg egy fényképen a számodra tökéletes karácsonyi pillanatot!

A fotód szólhat az általad összeállított karácsonyi fényekről, ünnepi dekorációról, vagy akár a nálad asztalra helyezett „tökéletes” karácsonyi menüről, a lényeg az ünnepi hangulat megragadása egy képen.

Ezután kövess be minket az Instagramon, töltsd fel saját profilod alá a fotód, írd a szövegbe, hogy @nyugat.hu és használd hozzá a #nyugatkaracsony2022 hashtaget*.

 • Figyelem! A tagelés csak akkor válik láthatóvá számunkra, ha nyilvános a fiókod!
 • A beérkezők közül szerkesztőségünk kiválasztja a legjobbakat, amelyeket december 16-án közzéteszünk Instagram-oldalunkon, ahol ti like-okkal szavazhattok egy hétig, hogy eldöntsétek, ki kapta el igazán az ünnepi hangulatot.

  A nyeremény

  A nyertes fényképet közzétesszük a Nyugat.hu-n, a Facebookon és az Instagramon is, a készítőjét tehát megilleti a dicsőség és a hírnév, valamint ezen felül 3 rúd Mészáros Cukrászda által készített bejgli és egy Nyugat.hu-s póló.

  A játék december 22-ig tart, és bárki részt vehet benne, aki szeret fotózni (vagy szereti a bejglit), valamint követ minket az Instagramon.

  Tehát, a főbb tudnivalók még egyszer:

 • Kövesd a Nyugat.hu-t az Instagramon!
 • Dec. 8-15. – Posztolj az Instagramra egy jól sikerült fotót „karácsonyi hangulat” témában
 • A szövegbe írd bele a @nyugat.hu-t és a #nyugatkaracsony2022 taget
 • Dec 16-22. – Like-old a Nyugat.hu Instagram-oldalán közzétett versenyzői képek legjobbját
 • Dec 23. – Vedd át nyereményed a leghangulatosabb ünnepi fotóért!
 • Díj: dicsőség és hírnév, valamint 3 rúd Mészáros Cukrászda által készített bejgli és egy remekbe szabott Nyugat.hu-s póló
 • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Játék