Mutatunk egy ösvényt Szombathelyen, ahol Covid-mentesen lazulhatsz

Nem csak kocsmák, mozik, kávézók vagy diszkók vannak, ahol jól el lehet lenni.

Egy korábbi posztban már összeszedtük azt a 10 helyet, ami a mai napig vonzza a fiatalokat.

Azonban nem csak kocsmák, mozik, kávézók vagy diszkók vannak, ahol jól el lehet lenni, hanem szabadtéri helyek is. És nem csak fiatalok szeretnek nyugiban lazulni és beszélgetni.

Bulihely a Gyöngyös patak mellett
Egy aztán hely a Gyöngyös mentén
Mészáros D. Zsolt

Itt van például a Gyöngyös patak mentén húzódó ösvény, ahol egy különleges környezetben élvezheted a már előre megvett ételedet, italodat.

Bulihely a Gyöngyös patak mellett
Egy romantikus lánykérés kis partival?
Mészáros D. Zsolt

Mert az emberek találékonyak és szeretik kuckósítani a helyeiket, a már adott padot kiegészítették ezzel a valahonnan idekerült székkel is. Love, Peace!

Amellett, hogy a szabadban töltött estének külön hangulata van, mindenképp előnyös, hogy sokkal kevesebb esélyünk van megkoronázni magunkat egy újabb vírusvariánssal.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely