Gondoltad volna, hogy ez a féltucat sláger már több mint 10 éve jelent meg a YouTube-on?

Bizony, ilyen gyorsan múlik az idő.

Néha, amikor böngészem a YouTube-ot, belebotlom olyan zenékbe, amelyeket még a gyerekkoromban voltak szédítő slágerek.

Azt gondolná az ember, hogy ez nem is volt ez olyan régen, aztán amikor meglátom a megjelenés dátumát, majdnem lefordulok a székről, hogy bizony ez a klip is már több mint tíz éves. Most összeszedtünk hat ilyen dalt egy kis hétvégi nosztalgiázáshoz.

Lady Gaga – Bad Romance

Lady Gagának nem ez az egyetlen dala, ami már több mint 10 éve jelent meg. A Poker Face, a Paparazzi és az Alejandro szintén azon számok között vannak amelyek, már a tizenakárhányadik évüket. Szerintem ti is tudnátok bővíteni a sort, most azonban a Bad Romance kapott helyet itt nálunk.

Pitbull – Hotel Room Service

Pitbull is már régi motoros a rapper-szakmában, és ezt jól bizonyítja, hogy a Hotel Room Service című száma szinte pontosan 12 éve, 2009. november 14-én debütált a legnagyobb videómegosztón.

Bruno Mars – The Lazy Song

Bizony sem Bruno Mars, sem pedig a zenéi nem lesznek fiatalabbak az évek során, és nem ez az egyetlen dala, amely már közelít a 10 éves jubileum felé.

Michel Teló – Ai Se Eu Te Pego

Vannak bizonyos zenék, amelyek megjelennek, és annyira fülbemászó a dallamuk, hogy azonnal a slágerlisták élére kerülnek. Ilyen volt 2017-ben a Despacito vagy 2011 júliusában az Ai Se Eu Te Pego. Amikor Magyarországon ezt a dalt a bulikon az alkohol mámorában kezdték el énekelni, elég sajátossá formálódott a dal szövege, de a lényege pont ez volt: senki sem tudta miről szól, mégis mindenki értette, mi a lényege.

Katy Perry – Hot N Cold

Katy Perry, a 2010-es évek popkirálynője számos dalával elérte az egymilliárd feletti megtekintést. Van azonban, amin az idő azóta sem fog. Ilyen például a Hot N Cold című száma, ami a mai napig roppant népszerűbb, annak ellenére, hogy idén már 13 éves.

FLUOR – MIZU

2011-ben robbant be a köztudatba Fluor Tomi a Mizu című dalával és annak videoklipjével. Az előadó korábban elmondta, hogy unalmas volt számára az, hogy folyton ezzel a dallal azonosították őt. Ezért is határozta el Diazzal, hogy megalakítják a Wellhello című formációt, amely azóta is töretlenül halad felfelé a sikerlistákon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű