Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hosszú távú, kimagasló jövedelemszerzési lehetőség rugalmas időbeosztással Szombathelyen

Azt gondolnád, hogy ilyen nincs is, és mégis van. Vedd kezedbe a sorsod!!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gábor 31 éves szombathelyi fiatalember, közel 10 évvel ezelőtt gondolta úgy, hogy változtatni szeretne addigi életén és saját kezébe veszi a sorsát. Olyan lehetőséget keresett, ahol előre menetele nem attól függ, hogy mennyire van jóban a főnökkel, ahol saját maga határozhatja meg, hogy mikor mennyit dolgozik és emiatt aztán az is csak rajta múlik, hogy az adott hónapban mennyi pénzt keres. Így talált rá az NN Biztosítóra, ahol a biztosító értékesítő partnereként biztosítási és megtakarítási lehetőségekkel segít azoknak, akik kevésbé jártasak a pénzügyi kérdésekben, vagy csak személyre szabott biztosítási megoldásokat keresnek.

Novák Gábor az NN év felfedezett bajnoka volt 2010-ben
Novák Gábor
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Jah, hogy pénzügyi szakember - úgy könnyű, legyintenek most sokan, pedig 21 évesen ő is csak egy átlagos pénzügyi tudással rendelkező pályakezdő volt. Gábor idegenforgalmi szakmenedzserként végzett,  nem volt közgazdász, ma vállalkozóként mégis rengeteg embernek segít biztosítási céljai elérésében.

NN biztosító
Novák Gábor átveszi a 2016-os arany oklevelét
NN biztosító

Akkor mégis, hogy lehet az, hogy azóta ennyire otthonosan mozog a pénzügyi kérdésekben? Bármennyire hihetetlen is a mai világban, de van olyan cég, amelyik szem előtt tartja, hogy értékesítő partnerei folyamatosan lépést tartsanak a legfrissebb változásokkal. Ezért rendszeresen tréningezi, fejleszti őket. Sőt, az NN Biztosító arra is ad lehetőséget, hogy korábban pénzügyi ismeretekkel nem rendelkező leendő közvetítőit a szükséges hatósági vizsgára felkészítse. Az első lépésekhez azonban minden jelentkezőnek minimum érettségivel kell rendelkeznie és készen kell állnia, hogy egyéni vállalkozóként kezdje el karrierje építését.

NN Biztosító
Az NN karriert és képzést kínál
BZ

21 évesen, kissé még naivan csöppentem bele ebbe a világba. Azért is mondom, hogy naivan, mert nem gondoltam volna, hogy a kitartásom olyan eredményeket hozhat, hogy kimagasló jövedelmet tudok majd minden hónapban elérni és egy biztonságos jövőképet teremteni a családomnak. Ezen felül az NN Biztosító egyéb értékesítési eredményhez kötött jutalmakkal is bizonyítja, hogy elismeri az eredményeimet

- mesél sikereiről Novák Gábor, aki nem mellesleg harmadszor lett  az év legjobban teljesítő üzletkötője 2017-ben az NN Biztosító csapatában.

A személyes sikerek persze a cég sikerei is, hiszen Gábor sikerei mellett az NN Biztosító Zrt. is dinamikusan növekszik.

NN biztosító Szombathely
Az NN szombathelyi Y generációs csoportja ünnepli 2017 bajnokát
NN biztosító Szombathely

Gábor példája mutatja, hogy valaki, itt Szombathelyen is be tud futni ezen a pályán egy nagyon szép ívet, és bízom benne, hogy  több fiatal is legalább hasonló sikereket fog majd elérni - hiszen itt a lehetőség

- mondja Merza Kálmán, az NN Biztosító Vas megyei Értékesítési Iroda Kiemelt Értékesítés Szervezője.

NN biztosító
Gábor az 2014-es NN Bajokság nyerteseként
NN biztosító

Ez egy rugalmas időbeosztású tevékenység, ami még csak területhez sincsen kötve. Ez azt jelenti, hogy ha valaki Szombathely közelében él, akkor nem csak Szombathelyen, de a környező településeken is végezheti a feladatait, hiszen ügyfeleink az ország bármely részén várják a segítségünket.

– tette hozzá Merza Kálmán.

NN Biztosító
Merza Kálmán
BZ

Az NN Biztosító most olyan fiataloknak kínál lehetőséget, akik rendelkeznek elég ambícióval ahhoz, hogy Gáborhoz hasonló sikereket érjenek el egyéni vállalkozóként. Ha azt gondolod, hogy képes lennél kitartó munkával felépíteni magad, akkor jelentkezz a merza.kalman@nn.hu címen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

(X)

Hirdetés