Nádasdon és Velemben is balesetezett részeg sofőr

Egyiküket már korábban eltiltották a vezetéstől.

A vasi rendőrök az elmúlt 24 órában kettő olyan járművezetővel szemben is intézkedtek, akik ittasan okoztak balesetet Vas megye útjain. Az egyik sofőrt Nádasdon, a Vasút utcában igazoltatták a másik sofőr Velemben okozott anyagi káros közlekedési balesetet.

Mindkét férfit további mintavételre előállították, a nádasdi sofőr vezetői engedélyét elvenni nem tudták, mert őt a Körmendi Járásbíróság a járművezetéstől már korábban eltiltotta.

Vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség, valamint mindkét gépkocsivezetővel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult az illetékes rendőrkapitányságokon – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek