Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

November közepére végezhetnek a Nádasdy-híd javításával

Főszezonban nagy torlódásokat okozott a kényszerű várakozás.

Július óta tartanak a javítási munkálatok a Sárvár melletti Nádasdy Ferenc hídon, ahol azóta egy sávon haladhat a forgalom a 84-es főúton. Főszezonban nagy torlódásokat okozott a kényszerű várakozás. Megkérdeztük a Magyar Közúttól, mikorra várható a forgalomkorlátozás megszűnése?

Félpályás lezárás a Nádasdy Ferenc hídon, Sárvár közelében
TM/Nyugat.hu

Szeptemberben még úgy tudtuk, hogy október elejére készül el a Nádasdy-híd, azonban most hivatalosan november közepére teszik a javítási munkálatok befejezését.

Napfelkelte
TM/Nyugat.hu

Kérdéseinkre Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt kommunikációs osztályának vezetője válaszolt. A hídon július 13-án vezették be a szakemberek a félpályás forgalomkorlátozást a dilatációs szerkezet meghibásodása miatt, a közlekedésbiztonság fenntartása érdekében.

DSC_9864
TM/Nyugat.hu

-A dilatációs elemek cseréjére külső kivitelezőt bíztunk meg, az új elemek gyártási és szállítási ideje miatt a jelenleg is tartó javítási munkálatok október 12-én kezdődhettek meg. Jelenleg a híd bal oldalán zajlanak munkálatok, ezt követően, várhatóan novembertől a híd jobb oldalán folytatódnak majd - írta az osztályvezető.

DSC_9855
TM/Nyugat.hu
- Amennyiben a javítás során nem merül fel előre nem tervezett többlet beavatkozás, akkor várhatóan november közepére fejeződhetnek be a munkák a hídon . Addig is a jelenleg kiépített forgalomkorlátozást a biztonságos közlekedés érdekében fenn kell tartani.
Hídjavítási munkálatok
TM/Nyugat.hu

Rákérdeztünk arra is, van-e a Magyar Közútnak kimutatása a forgalomkorlátozás óta a hídon történt közlekedési balesetekről?

Ráfutásos baleset a Nádasdy-hídnál
TM/Nyugat.hu

-Társaságunk csak a személyi sérüléssel járó balesetekről rendelkezik nyilvántartással, két ilyen esetről tudunk, további információkat a Rendőrség tud adni a balesetekkel kapcsolatban - állt a válaszban.

Nagyobb baleset is történt a Nádasdy-hídnál, autósort összetoló teherjármű miatt
TM/Nyugat.hu

A Nádasdy-hídnál  az elmúlt három hónapban a két említett baleseten kívül számos kisebb, anyagi káros ráfutásos baleset történt, amit jellemzően olyan sofőrök okoztak,akik nem számítottak a 84-es főúton hídon megálló gépjárművekre.Ezek nagy részéről a rendőrség sem rendelkezik információval, mivel az okozó saját jól felfogott érdekében is elismerte a felelősségét és baleseti bejelentővel, a rendőrség kihagyásával intézték a biztosítási ügyeket.

Ráfutásos baleset a Nádasdy-hídon - nem mindenki állt meg a piros jelzésre
TM/Nyugat.hu

A fényképeket júliustól októberig terjedő időszakból válogattuk.

A 84-es főút, Sárvár közelében
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra