Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hazudott a kormánysajtó a tüntetésen keményen fogalmazó Nagy Blanka gimnazistáról

Nem igaz, hogy több tárgyból bukásra áll, és hogy túl sokat hiányzik az iskolából.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Ripost alapján valótlanul híreszteltük, hogy Nagy Blanka három tárgyból is bukásra áll, illetve, hogy kifejezetten gyenge tanuló. Valótlanul híreszteltük továbbá, hogy Nagy Blankának annyi hiányzása van, hogy az már meghaladta azt a mértéket, amit a törvény még egyáltalán lehetővé tesz.

Ezt a helyreigazítást a kormánypárti Ripost közölte kedden. Még január közepén írtuk, hogy a kormánypá rti sajtó azonnal ráugrott a gimnazista Nagy Blankára , miután a diáklány szokatlanul erős beszédet mondott egy kecskeméti tüntetésen.

Nagy Blanka helyreigazítási kérelmet nyújtott be az érontett kormánypárti lapokhoz, a Riposthoz, a Figyelőhöz, az Origóhoz és a Lokálhoz. A Népszava azt írja, a Ripost, az Origo és a Lokál még nem tett eleget ennek.

Tavaly egyébként 109 helyreigazítási pert vesztett a kormánysajtó.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés