Nagy Feró azt számolja, melyik szobában fog fűteni

"Most már tényleg ideje mindenkinek megtanulni, hogy ha kijön a mosdóból, kapcsolja le a villanyt!"

„A rezsicsökkentés és az energiaválság a sztárokat is érinti” - kezdi reggeli cikkét a kormánypárti médiaholding alá tartozó Metropol, s rögtön egy fogalmi zavart vehetünk észre. Ugyanis a fideszes lap „rezsicsökkentésről” ír, pedig maga a cikk a „rezsiemelésről” szól, bár nem lennénk meglepve, ha ez a szó tilalmazott lenne a NER által kézivezérelt „sajtóban” .

Nagy Feró úgy gondolja, a pazarló életmód nem vezet sehova és az egész emberiségnek hasznára lehet, ha spórolunk az energiával.

„Én is otthon a tavalyi fogyasztásunkat biztos, hogy csökkenteni fogom. Már számolom, hogy melyik szobában, hol kell egyáltalán fűteni, és annak a mértékét is gondoljuk meg. Én úgy gondolom, hogy nem is árt, hogy az emberek egy kicsit átgondolják ezt az egész dolgot. Az energiával, vízzel, árammal nem lehet szórakozni. Most már tényleg ideje mindenkinek megtanulni, hogy ha kijön a mosdóból, kapcsolja le a villanyt!” - fogalmazott a zenész.

Megjegyezte, mivel fontos számára az energiatakarékosság, ezért ennek jegyében házát is átépítteti. Most végigterveztem a házamat, hogy hol lesz automata lámpa. Odamegyek, felkapcsolom, ha elmegyek, kikapcsol. Ennyi. Ez egészen más, mint a rockzenével, azt teljes energiával kell csinálni – mondta nevetve - írja a Metropol nyomán a Népszava .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű