Nagy Feró szerint Orbán ellopta a dumáját

Mert ő akarta először elfoglalni Brüsszelt.

Orbán március 15-i beszédében Orbán Viktor: El kell foglalnunk Brüsszelt March 15. 11:42 többször is diktatúrákhoz hasonlította az EU jelenlegi vezetését. Mint mondta, Brüsszel nem az első birodalom, amelyik szemet vetett Magyarországra, de az elmúlt ötszáz évben minden birodalom belátta, hogy nem megy velünk semmire.

1848-ban megálltunk Schwechatnál, most nem tesszük, most Brüsszelig fogunk menetelni, és mi magunk fogjuk megcsinálni a változást az Európai Unióban – mondta a miniszterelnök, erre mondta a helyszínen Nagy Feró, hogy „Orbán Viktor átvette az én dumámat” – írta meg a Blikk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű