Eddig: 423 520 / 3 000 000 Ft, 30 támogató. Még11nap.
Légy része az igazságnak!

Beszóltak a Burger Kinges szombathelyi bűvésznek a McDonald’sban

Nagy Jonathan egy hónapja a Burger King reklámarca, de Szombathelyen a mekibe jár, ahol egy ismerős vicces helyzetbe hozta a bűvészt.

Egy hónapja látható a tévében és a neten is a Burger King reklámja, amelyben a szombathelyi bűvész, Nagy Jonathan szerepel. A reklámban egy menüt varázsol elő, biztos ismerik sokan, de azért mutatjuk:

A Burger King kereste meg Jonathant, elmondták elképzeléseiket, majd Jonathan egy korábbi trükkjére alapozva találta ki a mutatványt, ami mindenkit elvarázsol. Azóta persze a Burger King arcaként emlegetik, lépten-nyomon felismerik.

Rengetegszer hallom az utcán, hogy azt mondják mögöttem: Ő szerepel a Burger King reklámban! - és fellépéseim során is mindenhol megemlítik. Azóta több olyan fellépésem is volt, ahol azt mondták, hogy szeretnének egy hamburger-menüt - most sokan ugratnak is ezzel. Nem zavar ez, hiszen egy bűvész körül kell a hírverés.

Nagy Jonathan a reklámban
Burger King video

Nagy Jonathan épp Budapesten volt, amikor hívtuk, az RTL Klub idén ősszel adásba kerülő Hungary’s Got talent egyik válogatóján. A nyár elején kezdik valamikor a felvételeket a zsűri előtt, mindenki úgy tippeli, hogy szinte biztos: a szombathelyi bűvész is bekerül majd a produkcióba.

Beszóltak a McDonald’sban

A múltkor a Fő téri Mekiben ücsörögtünk a barátnőmmel, amikor bejött egy ismerősöm, és hangosan odaszólt: Te miért vagy itt? Neked a Burger Kingben a helyed. Ez szörnyű! Menj oda! - mondta hangosan a hasonlókat, igaz, sokan nem tudták, hogy az ismerősöm, és komolynak hitték, vicces volt, sokan sugdolózni kezdtek körülöttünk, és mindenki ránk figyelt.

Nagy Jonathan emellett nemrég egy sportautós trükköt is megcsinált a kamerák előtt. Trükkjéhez egy Lamborghini volt a segéd, hogy mit csinál vele? Azt majd a Fókuszban mutatják be hamarosan.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra