Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nagyon megviseli Törőcsik Marit a bezártság

Rettentően hiányoznak a színművésznőnek a barátai, akikkel csak telefonon tudja tartani a kapcsolatot a járvány miatt.

Régóta betegeskedik már Törőcsik Mari, így még a koronavírus-járvány kezdetén önkéntes karanténba vonult velemi otthonában. Nagyon vigyáznak rá szerettei, csak segítője, ápolója és lánya, Teréz érintkezik vele, akik minden kívánságát lesik és nem hagyják, hogy egyetlen pillanatra is magára maradjon.

Kallos Bea / MTI

Bár az állapota némiképp javult, a bezártság sajnos nagyon megviseli lelkileg, rettentően hiányoznak neki szerettei és barátai. Erről már Jordán Tamás, a szombathelyi Weöres Sándor Színház leköszönő igazgatója is mesélt nyáron, Törőcsik Mari rettentően magányos 2020. June 08. 15:03 most pedig a színésznő volt férje és jó barátja, Bodrogi Gyula adott helyzetjelentést a Blikknek.

„Nemrégiben beszéltem Marival. Úgy vettem észre a hangján, jobban van, mintha javult volna az egészségi állapota. Persze, az időjárás, a frontok megviselik őt, de hát kit nem, főleg ebben a korban. Nem egyszerű ez a helyzet, mindannyiunkat megvisel a bezártság. Mari is így van vele, ráadásul most látogatókat sem nagyon fogadhat, ez nagyon rosszul érinti. Mindig nagyon örült, ha mentünk hozzá, és a barátait szívesen látja, ám erre még várni kell, marad a telefon, de biztos vagyok benne, hogy ez is sokat jelent neki” – mondta Bodrogi, aki általában hetente hívja a színművésznőt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra