Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Napi pozitív: Hibátlan állapotban a Nemesbőd és Vép közötti bekötőút

Sokáig vártunk rá. Velünk végigmehet rajta.

Anno mi is megírtuk , hogy a 86-osról Nemesbőd és Vép felé vezető bekötő állapota minősíthetetlen. Ez az útszakasz nagy terhelésnek van kitéve, ugyanis a falu területén több nagyvállalat működik.

2013-ban kapott egy csinos felüljárót, mivel az akkoriban már épülőfélben lévő M86-os is itt halad át, de Vép és Nemesbőd felé már nem terjedtek ki a munkálatok.

2020. április elején végül megtörtént a várva várt felújítás, az ünnepélyes átadó azonban a járványhelyzet miatt elmaradt.

A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) körébe tartozó Vaol-on azért mégis tartott egy szimbolikus átadást Ágh Péter fideszes országgyűlési képviselő. Nagy szerencsénkre innen megtudtuk azt is, hogy a felújítás nettó 491 millió forintba került, amit teljes egészében hazai, központi költségvetési forrásból különítettek el, illetve, hogy a felújítást a Strabag Építő Kft. végezte.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video

Tovább az oldalra