Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mi lesz a szombathelyi Nappali Kórházzal?

Az uszodát a felújítás és bővítés miatt bezárják, így a bejárós kezeléseket is el kell költöztetni.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő novemberben kisebb pihenőt tart, vagyis egy 2,2 milliárdos felújítás és bővítés miatt október végén bezár Figyelem! Novemberben bezár a szombathelyi uszoda 2015. September 16. 11:19 , a tervek szerint csak 2016 júniusában nyit meg újra. Itt működik a Nappali Kórház, ahol a járóbetegek fizikoterápiás és rehabilitációs kezeléseit végzik.

A Nappali Kórház is a Markusovszkyban kap helyet
Vágvölgyi Bálint
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Kerestük a Markusovszky kórházat, hiszen a Nappali Kórház hozzájuk tartozik, de annyi választ kaptunk, hogy erről majd külön sajtótájékoztatót tartanak. De közben a kórházakat működtető állami szervezethez is fordultunk, ez az Állami Egészségügyi Ellátó Központot (ÁEEK). Tőlük a következő választ kaptuk:

A szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Fizioterápiás Osztályának egy részlege, a Nappali Kórház régóta a Szombathelyi Uszoda és Termálfürdő területén működik. Az uszoda novembertől kezdődő átalakítása azonban a betegellátást nem érinti, a megfelelő szakellátás a továbbiakban is biztosítva lesz. A Nappali Kórház a kórház központi telephelyén működik tovább, és várja a betegeket

- írja az ÁEEK.

Tehát a Nappali Kórház beköltözik a Markusovszky területére. Ráadásul nem is sokára, habár egyelőre senki nem tudja, ki építi meg az új uszodát, a régit bő két hét múlva bezárják. Várjuk azt a bizonyos sajtótájékoztatót.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Figyelem! Novemberben bezár a szombathelyi uszoda

Lecserélik a tetőszerkezetet, fejlesztik a gépházat, és kialakítanak egy 33 méteres új medencét is.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés