Napüdvözlet: jóga-flashmobot tartottak Szombathelyen, a Fő téren

Ezzel ünnepelve a Jóga Világnapját.

Meleg volt nagyon? Igen. Zavarta ez a Fő téren jógázni vágyókat? Egyáltalán nem. Ahogyan a meghívóban invitálták mindenki jógázhatott, aki akart. Gyerek, felnőtt, idős, együtt a család, kezdő, haladó és a jógát még csak „gondolati szinten művelő” is.

Napüdvözlő jóga flashmob
Föld és ég
Mészáros D. Zsolt

A Napüdvözlet sorozatokat (mindenki képességei szerint) egy rövid bemelegítést követően végezték. A gyakorlás pedig irányított relaxációval zárult. A " zenei aláfestést" Horváth Gabriella biztosította, csodálatos hangtálai és intuitív hangszerei (eső,- és óceándob, tinghsa, koshi) segítségével.

Napüdvözlő jóga flashmob
Fa és szél
Mészáros D. Zsolt
Mint tudjuk, a jógában az a törekvés az, hogy az ember fokozatos önfegyelmezéssel, érzékeinek, testi mivoltának uralma alá rendelésével elérje az elme megtisztulásának azt a fokát, amelyben a megvilágosodása bekövetkezik. Nos, ilyen szintet a Fő téren nem lehetett elérni, de mókának, és egy más kultúra és gondolkodás megismerésének jó volt a Napüdvözlet. - Namaszté. [/p
Napüdvözlő jóga flashmob
Aláfestés
Mészáros D. Zsolt
]

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely