Ne csüggedjen, a mai erős fagy után pénteken plusz tíz fok lesz

Szombathelyen most mínusz hat fok van.

A kemény reggeli fagyokat követően csütörtök napközben enyhülés kezdődik, pénteken nyugaton a 10 fokot is meghaladhatja a hőmérséklet. A hét leghidegebb reggelére ébredtünk csütörtökön, a vastagabb hóval borított tiszántúli tájakon -20 fokig is lehűlhet a levegő.

Napközben egy melegfront szakadozott felhőzete vonul át fölöttünk, csapadék viszont sehol sem várható. A melegfront mögött enyhébb légtömeg érkezik, hazánk nagy részén már 1 és 7 fok közé emelkedik a hőmérséklet, keleten viszont -3, 0 foknál nem lesz melegebb.

Péntekre keleten beragadhat a hajnalra képződő köd és rétegfelhőzet, ami miatt 0, +4 foknál nem is emelkedik magasabbra a hőmérséklet. Máshol szinte zavartalanul napos, enyhe időre van kilátás 5 és 11 fok közötti maximumokkal – írja az Időkép .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás