Ne induljon a szombathelyi, Hunyadi úti Lidlbe – elöntötte a víz

Átmenetileg bezárt.

Mint írtuk, csütörtök délután két óra körül zúdult le Kisebb felhőszakadás zúdult Szombathelyre, az áram is elment September 15. 15:10 az eső a városra, némi távoli villámlással körítve. Az utcák jó részén megteltek a csatornák, nem tudták olyan ütemben elvezeti a vizet, ahogyan érkezett.

Az áram szinte a teljes belvárosban elment, majd szakaszosan jött vissza, délután három órakor a Fő tér keleti részén és a Szent Márton utca egyes üzleteiben is áramszünet volt még.

A Hunyadi úti Lidl sem úszta meg, az áruházat elöntötte a víz, úgyhogy jelenleg zárva van. Ha munka után bevásárolna, máshová menjen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra