Ne lepődjön meg, ha az ön ingatlanára is ajánlatot tesz a Falco

Legalábbis akkor, ha a szombathelyi gyár környékén lakik.

Egy olvasónk mesélte, hogy a szombathelyi Falco-gyár környékén lévő családi házára ajánlatot tett a Falco Zrt. Azt még nem tudjuk, hogy az üzlet létrejött-e.

Vagyis igazából nem is maga a gyár tette meg az ajánlatot, hanem olvasónk szerint a Heckenast ingatlan irodát bízták meg ezzel a feladattal. Meg is kerestük további információért az ingatlanirodát, de közölték: elzárkóztak minden ezzel kapcsolatos kérdés elől.

Egyébként nem rendkívüli esetről van szó, korábban is történt hasonló. Volt, hogy a Falco-gyárat addig sokat és hangosan bíráló helybéli házát vette meg a cég Megveszi a közelben lakók házait a szombathelyi Falco-gyár? 2015. March 06. 15:09 .

Kerestük a Falcót, de a cég nem kívánt reagálni kérdéseinkre.

Így nem tudhatjuk meg, mi a gyár célja, mint ahogy azt sem, hány ingatlant akar vásárolni. Azt sem tudjuk, mit akarnak kezdeni az így megszerzett ingatlanokkal és a rajtuk levő lakóházakkal.

Korábban azt írtuk Megveszi a közelben lakók házait a szombathelyi Falco-gyár? 2015. March 06. 15:09 , hogy volt egy elképzelés arról, hogy ha a gyár melletti lakóterületek megszűnnének, oda erdősávokat lehetne telepíteni, és ezek természetes szűrőként csökkentenék a környezeti terhelést. Egyelőre sok a bizonytalanság, csak egy a biztos.

Ez:

Mészáros Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet